Ya arkadaşlar belki de bu soru bi çok kez sorulmuştur fakat ben hala yapamıyorum Hangi şarkıya hangi ritim gider bilemiyorum... Bazıları şarkıyı çok kez dinle diyo bazı şarkılarda oluyor fakat çok kulak sahibi biri de değilim elim hep folk ve vals ritimlere gidiyo. Yardım ederseniz çok sevnirim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ritimlerle Başım Dertte
Collapse
X
-
Moderatör
- Mar 2008
- 341
-
Yazılım Geliştirici - Bilgisayar Programcısı
Google'da ara beni: Enis Kurtay YILMAZ
Türkiye'de bulamadığınız devre elemanı için http://www.elektronik-karsilik.com

-
ya arkadaşlar bende yeni gitaristim daha iki haftalık. mesela netten bazı tablar bakıyorum herşey iyi güzel vermişler arkadaşlar Am - Dm-E- vs vs de ben onu ritimle mi arpejle mi çalacagımı arpejleyse hangi arpejle ritimleyse hangi ritimle çalacagımı nasıl kestireceğim ?
bu konuda ne önerirsiniz komşular ?
Yorum
-
Benimde en büyük sorunlarımdan biriydi.Öğretilen kalıp ritmler(folk,vals vb) aslında şarkıların çoğunda kullanılan ritmlerin sadeleştirilip ortada bi yerde benzer bir ritm oluşturulmuş halidir.Yani neredeyse hiçbir şarkıya orjinal olarak oturmaz.Bu yüzden dolayı şarkıyı dinlerken elinle sanki gitara vuruyormuş gibi bir yüzey üstünde ritm tut.3-4 kere yap bunu daha sonra aynı hareketi gitar üstünde yap.Ritmi çıkarmış olursun ve onu kullanırsın...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum